Biztosítás biztos alapon!

Az Önökért Brókerház, majd később Önökért.hu Bt. 2005-ben kezdte meg működését.

Szakértői csapatunk ugyanúgy otthon van a lakossági, mint a vállalati és önkormányzati szféra biztosítási piacán. Az ajánlott konstrukciókat mindig naprakész információk alapján, az ügyfél személyes igényeire szabva alakítjuk ki.

Tulajdonos és ügyvezető: Lipcsei József – korábban a Providencia Biztosító Angyalföldi, majd az Allianz-Hungária Dél-pesti hálózati igazgatója.

Mivel foglalkozunk?

  • Új biztosítási szerződéseket kötünk: amennyiben biztosítási igénnyel keres fel minket, a biztosítók és a lehetőségek ismeretében kiválasztjuk az Ön számára optimális megoldást.
  • Ügyintézünk: az általunk között vagy kezelt szerződéseivel kapcsolatban ellátjuk az ügyintézést, továbbá az esetleges banki-hitel fedezeti bejegyzést, karbantartjuk adatváltoztatásait, beszerezzük és továbbítjuk a bonus igazolását és ellátjuk Önt információkkal
  • Optimalizáljuk a biztosítási díjait: kérésére átnézzük meglévő biztosítási szerződéseit, és lehetőség szerint kedvezőbb konstrukciókat keresünk.
  • Megtakarítási tanácsadás: segítséget nyújtunk a megfelelő megtakarítási – biztonsági portfólió kialakításában. Foglalkozunk továbbá a lakástakarék és lakáskassza szerződéseinek megkötésével is.
  • Kárrendezés: kár esetén tanácsot adunk és végigvezetjük a kárrendezés rögös útján.

Hogyan dolgozunk?

Iroda

A lokációból adódóan ellátjuk a dél-pesti lakosság biztosítási igényeit. Ügyfeleink többsége Pesterzsébet, Csepel, Kispest, Pestszentlőrinc körzetéből keres fel minket, de sok megkeresést kapunk Dunaharaszti és Taksony vonaláról is.

Egyeztetett helyszín

Megbeszélés alapján szívesen felkeressük az érdeklődőket otthonukban, munkahelyükön vagy egyéb, előre egyeztetett helyszínen területi megkötés nélkül.

Online

Amennyiben leendő ügyfelünk nem idegenkedik a számítógéptől, úgy számtalan lehetőséget nyújtunk az online kapcsolat kialakítására is, az ajánlat adástól egészen a szerződéskötésig.

Iroda

1203, Budapest, Szent Erzsébet tér 9.

Nyitvatartás:
Kedd – Szerda – Csütörtök: 09:00-12:00, 13:00-16:00

Elérhetőség

Social